Cuijk

BESCHIKBARE WONINGEN

In een kleine nieuwe wijk in Cuijk (op het voormalige terrein van het Merletcollege) wordt onze nieuwe woonomgeving gerealiseerd. Het project bestaat uit 13 levensloopbestendige en zeer energiezuinige appartementen van ca. 90 – 105 m2, en 1 vrijstaande woning van ca 140 m2. 

Het gebouw heeft twee woonlagen. De appartementen op de begane grond hebben een privé tuin. De appartementen op eerste verdieping hebben een privé balkon en een zolderverdieping. Deze appartementen zijn (ook) bereikbaar met een lift.  

De vrijstaande woning heeft 2 verdiepingen, een zolderverdieping, en een ruime tuin. Deze woning is ook geschikt voor een gezin met kleine of opgroeiende kinderen! Deze woning maakt volledig deel uit van de Vereniging van Eigenaars (VvE) en de bewoners kunnen dan ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke voorzieningen.

Als toekomstige bewoners delen we een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een mooie tuin, een dakterras, een atelier/klusruimte en fietsenstalling én het gedachtegoed van het wonen in een moderne woongemeenschap.

De vrijstaande woning is nog beschikbaar.

VRIJSTAANDE WONING (Bouwnummer 7, Merletplein 1, 5431 DA Cuijk)

De prachtige vrijstaande woning, ook onderdeel van onze vereniging, is nog beschikbaar. Deze grote woning van twee verdiepingen heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 140 m2, een zolderverdieping en heeft een tuin van ca. 150 m2. Uiteraard maken de bewoners van deze woning ook gebruik van de gemeenschappelijke faciliteiten.
Deze woning is zeker ook geschikt voor een (jong) gezin.
Klik op de afbeelding voor een vergroting van de plattegrond.
Deze woning wordt verkocht door de Aannemer en staat op Funda.

© Copyright 2024 Wonen voor Gevorderden Cuijk - De Maarle. All Rights Reserved.

Website Software