Cuijk

BESCHIKBARE WONINGEN

In een kleine nieuwe wijk in Cuijk (op het voormalige terrein van het Merletcollege) wordt onze nieuwe woonomgeving gerealiseerd. Het project bestaat uit 13 levensloopbestendige en zeer energiezuinige appartementen van ca. 90 – 105 m2, en 1 vrijstaande woning van ca 140 m2. 

Het gebouw heeft twee bouwlagen. De woningen op de verdieping zijn bereikbaar met een lift. Alle woningen hebben een privé buitenruimte in de vorm van een balkon of tuin. 
De vrijstaande woning heeft 2 verdiepingen, een zolderverdieping, en een ruime tuin. Deze woning is ook geschikt voor een gezin met kleine of opgroeiende kinderen!
Als toekomstige bewoners delen we een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een mooie tuin, een dakterras, een atelier/klusruimte en fietsenstalling én het gedachtegoed van het wonen in een moderne woongemeenschap.

Er is nog een appartement en de vrijstaande woning beschikbaar.

Bouwnummer 2 (Merletplein 6, 5431 DA Cuijk)

Merletplein 6 (Bouwnummer 2) bevindt zich op de begane grond. Het appartement heeft een gebruikersoppervlakte van ca 90m2 en een privé tuin van ca 9 x 5 m.
Klik op de afbeelding voor een vergroting van de plattegrond.
Deze woning is op Funda gepubliceerd.

VRIJSTAANDE WONING (Bouwnummer 7, Merletplein 1, 5431 DA Cuijk)

De prachtige vrijstaande woning, ook onderdeel van onze vereniging, is nog beschikbaar. Deze grote woning van twee verdiepingen heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 140 m2 en een zolder en heeft een tuin van ca 150 m2. Uiteraard maken de bewoners van deze woning ook gebruik van de gemeenschappelijke faciliteiten.
Deze woning is zeker ook geschikt voor een (jong) gezin.
Klik op de afbeelding voor een vergroting van de plattegrond.
Ook deze woning staat op Funda.

© Copyright 2023 Wonen voor Gevorderden Cuijk - De Maarle. All Rights Reserved.